Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

Och jordens alla hjärtslag
dunkar i otakt med varandra

Och när någon börjar andas
så slutar någon vandra

Och livets första skrik
dränker hjärtats sista slag

Och nattens sista timmar
blir till livets första dag




Fri vers av I_see_you
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 18:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Wunderbar!
Denna växelverkan.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

I_see_you