Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudet av tystnad

vi sitter och dricker vårt kaffe, hör havet ryta
hoppas att det sväljer oss nu

som en dåligt skriven dikt för vi en ostimulerande konversation

som ett stödben som inte stöttar
som en fisk som simmar baklänges framåt försöker du låta vänlig

jag klunkar det dåligt bryggda, ljumna kaffet och hoppas att det kväver mig
eller dig egentligen

du gör mig varken blyg eller illa till mods, bara tom
som ett paket cigaretter som tagit slut för längesen



ljudet av tystnad har aldrig varit starkare




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 19:46



Bookmark and Share


  Människa
*applåder* tyckte speciellt om \"som ett paket cigaretter som tagit slut för längesen\" :)
2007-09-24

  Obnoxious
Men kära nån! Sister poet, det här var fan riktigt bra! Fast jag tappade bort mej lite där vid cigaretterna, för då blev jag så röksugen så jag nästan trillade av stolen! Hur kom du på det här? Är det sånahär vackra saker du har inne ditt huvud alltså...
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan