Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven 2002 som jag skrivit om idag. Använde mig delvis av den gamla dikten men skrev om verserna med rim och lade till. Kaotiskt. Får man göra så med sina egna alster fem år senare?? (Hoppas ni ursäktar en vinter/vårdikt i början av septembe


Kom våren

Hela vintern har jag deppat
över allt det grå som varit.
Jag har vaknat och suckat
och tankarna har farit

Då kom du, våren,
Då kom du bara för att gå!
Undrar under kaffetåren
varför jag måste dåligt må

Vintern har varit stark
så nu måste du komma
ge mig värme, ge mig barmark
så naturen åter kan blomma

Så att jag klarar året
vinter har satt spår
måste få tid att läka såret
kom hit, helst igår




Fri vers av Jobo
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 01:26



Bookmark and Share


  Isaac Bobjörk
Klart du får ändra! Din text är ddin text och du kan skriva den baklänges om du vill, eller vartannat ord på persiska och vartannat på walesiska :))

Jag gillar främst sista raden. Humor men ändå lite djupt på nåt sätt...
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo