Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Mitt livs dröm

 

 

 

jag minns när jag var en liten grabb
hur jag drömde ett rum fyllt utav leksaker
jag ville ha massa leksaks bilar, action gubbar
teenage mutant ninja turtles
och leksaks vapen att leka krig med
jag var så liten då
trodde blint på att mina far var störst och starkast
och att livet var sådär
häftigt och roligt jämt


men jag liksom alla andra åldrades
drömmarna förändrades
och plötsligt en dag
så drömde jag om kärleken

kärlek är så stort
kärlek är så mycket
och jag trodde att jag hade hittat rätt
för inte kunde de kännas bättre än sådär?

men jag fick även veta
vad smärta egentligen är
och mina drömmar förändrades återigen

för aldrig ville jag älska igen

jag drömde om ingenting
mina drömmar var bort suddade
som om att någon tryckte på "delete"

men om jag lärt mig något här i livet
så är det att livet är fyllt utav oväntade vändningar

och dagen kom
då en ängel uppenbarade sig för mig
så vacker
så underbar
jag blev helt paralyserad

jag kan inte ens forma mina ord längre
och tanken på dig gör mig svag
mitt hjärta slår bom bom boom
jag drömmer enbart om dig

och detta är en dröm olik alla andra jag haft
den här är här för att stanna
för du är verkligen allt jag drömt om
du kan få allt annat att blekna på en sekund

mitt livs dröm
är en dröm om dig

 

 

 




Övriga genrer av Nicklas VIP
Läst 939 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-01 01:16



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert som vanligt!
Du är så bra!
2007-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Keep dreaming!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP