Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bön

käre jesus,
jag vill dö.
döda mig är du snäll?

Amen




Övriga genrer av aannak
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 13:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berätta hur Du har det för Jesus.
Han är verklig och hör och svarar på Din uppriktiga bön på något sätt. Jag lovar.
2008-12-30

  To
Om denna du en dag blir så gammal och försvagad att din kropp ej hinner återhämta sig. Krämpor efter krämpor. Tårar efter tårar. Och denna du skulle vara kroniskt deprimerad och bara längta efter slutet så skulle nog Jesus eller någon annan vacker själ komma hjälpa dig med att uppfylla din högsta önskan.

Men idag, om det är dig själv du skriver om så ligger hoppet väldigt nära om ett lyckligt liv tror jag. Jag hoppas att du är lycklig och vill leva i kärlek tillsammans med alla andra levande varelser här på jorden.
2008-05-13

  Just Emotions
bra skrivet men hemsk innebörd..
hoppas att du finner det du söker..
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak