Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnessjuk

Jag är ute och vandrar i en mörk
sinnessjuk hatmärkt värld
Vart jag än ser så är det avunsjuka
girighet och maktbegär
Vart tog allt det vackra vägen allt det
underbara jag såg när jag var barn
Vart tog alla snälla förstående och
vackra människor vägen
När under min vandring byttes det
ljusa förtrollande magiska ut
Och mörker depression sattes
in på dess plats
Varför är det inte lika oskyldigt och
strålande vackert nu som förr
Om jag vetat att världen va så
sinnessjukt hatisk
Så skulle jag velat stanna som barn
i den skimrande sagovärld som fanns då




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-01 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, världen är ju inte alltid så vacker och ibland önskar man ju också att man var barn igen då allt var så vackert och okomplicerat och den stora lyckan bestod i ungefär en kanelbulle och ett glas jordgubbssaft...
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon