Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödelse

En längtan så stark att hjärtat brinner
och kroppen blir svag.

Rusande flammor
och jag frestas att dras med...bort.
Men stannar i stället upp,
stannar upp för att se.

Väntan...ser dig...ser mig...och faktiskt...
min förblindande oro försvinner.

Livet var lättare än jag trodde.




Fri vers av livsdans
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 17:41



Bookmark and Share


    eva m h
Vilken härlig upptäckt! \"Livet var lättare än jag trodde\".
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans