Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen väntan



Varför kom du inte tidigare
Oändligt täcke av lugn
breder ut sig
Sakta mina ögon
Universum öppnar sig
Stjärnorna viskar
Småpratet bredvid
tynar bort
Rådjursögon vakar
vilset i grönskan




Övriga genrer av maxentax
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-09-01 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maxentax