Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det mej det är fel på, eller hela jävla östersjön som ligger mellan mej och tyskland?


jag trodde inte du var speciell, varför skulle du vart det?

och mina relationer
blir aldrig sådär
fina och lyckliga
får aldrig dom där
fina och lyckliga
sluten

[och fan vad jag saknar dej nu]

för du vet
jag hittade ju dej
jag trodde att det gick bra
att vi skulle bli
fina och lyckliga
alla sa ju det

[och fan vad jag saknar dej nu]

och nu
har jag nån annan
men jag gråter ändå
fast det vet ju inte han
vi är ju så
fina och lyckliga
men trots allt

[fan vad jag saknar dej nu]

och det finns
säkert 10 killar
i min nya klass
som jag gillar mer än han
jättesnygga, gentlemen
och allt
som jag vill ha
fina och lyckliga
men inte som du

[och fan vad jag saknar dej nu]

ingen som du
ingen som är bättre
fast
alla egentligen
är mycket snyggare än dej
så är det dej
jag saknar
jag gråter för
jag aldrig kommer se igen
för så är det ju

[och fan vad jag saknar dej nu]

varför just du
varför kunde jag inte resa mej efter dej
jag har gjort allt förut
har rest mej igen
varför
varför kunde jag inte

[varför kunde jag inte vinna ditt hjärta]




Fri vers av Abandoned
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 20:11



Bookmark and Share


    Solros
Man verkligen känner hur saknaden som du lyckats förmedla river i en.
2007-10-30

  saraa
oh vad bra!
förresten vet du hur man gör för att få kursiv text i sina texter?
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned