Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Känner vinden smeka det rufsiga, röda.
Ögonen vandrar uppåt mot skyn, en glimt
av ljuset bakom molnen.
Morfar, kanske du sitter på ett moln.
Dinglandes med benen över kanten.
Vakande öga på ditt barnbarn som
Saknar dig, längtar efter dig.
Ljuv är musiken och dess toner som
Fyller mitt inre då jag för en sekund kan
känna, känna din trygghet, din lugnande
effekt du alltid haft. Saknar dig!




Fri vers av wiria77
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77