Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyg lilla fågel

Flyg lilla fågel, flyg till min vän.
Fråga; minns du henne ännu?
Flyg lilla fågel, flyg.
Låt vingarna bära dig.
Låt dem ta dig till vännen min.
Fråga; saknar du ej din vän?




Fri vers av wiria77
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77