Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

Stjärnklara natt – vad döljer du måntro?
Vad tänker du på därute i mörkret?
Du klara stjärna som blinkar så klar –
vad finns bakom allt det vackra?
Mirakel i världen
Miraklen att du finns
Att jag finns
Ett liv från jorden går bort,
medan ett nytt kommer för att leva –
leva sitt liv.
Miraklet med livet finns bakom
varje hörn om du tittar noga.




Fri vers av wiria77
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77