Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt om förlust......


Separation


Att mista någon

ingen tjusning

alls!

som att se

en ros vissna

innan

dess knopp

slagit ut.








Fri vers av Karin Rosberg
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 20:26



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
\"som att se

en ros vissna

innan

dess knopp

slagit ut.\"

mer behöver inte sägas.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg