Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera ALLA mina texter inte bara denna, tack :)


JAG SER NÄR NI INTE KOMMENTERAR OCH DET GÖR ONT

ni vet
det går att kolla
vem som läser vad











och det gör lika ont
att se
alla som aldrig skrev
som det gjorde
att bli armbågad in i skåpen på skolan




Fri vers av Abandoned
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 21:17



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Ibland finns det bara inget att säga, ibland är dina dikter något man måste njuta av i tysthet. Och jag måste bara säga att dina dikter är underbara!!
2007-09-10

  Moonwater
hur kan man kolla det?
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned