Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets inre hälft


Det var där
i dalen
till det bubblande skrattets berg
på kulmen
mot det nya hemmet
som jag visades stegen
mot livets
inre hälft.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP