Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- bakom ryggen -

En stund av tvekan fyller rummet

Men när jag lägger drömmen åt sidan

Vandrar den ut

Blicken nuddar min nerv

Så jag stryker undan ditt hår

Och får upp ditt blixtlås till slut

 

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-02 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna