Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så fick jag höra koltrasten till slut


Äntligen

mellan hackspettens
stillsamma knackande
i tallens grova stam
letandes efter larver

sitter du nu i en
avlägsen trädtopp
och sjunger rakt in
i mitt vintertrötta hjärta
och sprider glädje






Fri vers av Pica pica
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-02-29 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica