Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland bland nya människor vet man inte vad man ska säga, och så blir det en tung, pinsam tystnad och klumpiga och konstiga frågor


Pinsam tystnad

Den tomma dumma tystnaden
är där som en stor elefant
Orden kommer inte naturligt
och tystnaden är så
pinsam!

Vad ska jag säg, vad ska jag säga?
Dumma frågor och frågande svar
Vad håller vi på med?
Låt elefanten stiga in i rummet.

Suck och fy
Pinsammare kan det vara
Gräv ett hål i marken
med skolsulan
Kanske den kan ta dig till Kina?

Tyst och klumpigt
Hur mycket är klockan?
Tiden går så långsamt
När skulle du hem nu igen?




Fri vers av Queen_of_me
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-09-03 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me