Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aj, aj, aj. Så går det när man inte tränat på ett tag!


Träningsvärk

Det stramar
Det drar
Bränner ibland
Svårt att röra sig
Spänna sig
Herregud är det värt det?




Fri vers av Queen_of_me
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-09-03 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me