Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går fort...


Tiden

Nått du

har

får

tar

lånar

tjänar

söker

finner

letar

är just tiden....

I ditt liv eller andras!




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-09-03 18:52



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bra frågeställning som kräver eftertanke.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg