Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett korsord stod härom dagen \"Enklare poet\". Svaret blev \"versmakare\". Aha, tänkte jag, det är en versmakare jag är!


EN VERSMAKARES DRÖM

Jag skriver enkla texter
är en versmakaresmed
Men det viktiga är alltid
att ett budskap där få med.

En förmedlare av hopp
av kärlek och av tro
kan kanske hjälpa andra
finna lycka, lugn och ro.

Min allra högsta önskan
är att med ett fåtal ord
Kunna sprida ljus och glädje
till andra på vår jord.




Fri vers av Yvonne
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-09-03 19:30



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Förstår hur du menar, jag kallade mig bildmakare inan jag drog till med det flådiga konstnär. Du behöver inte vara så anspråkslös! Du är ju poet! Gör dig till vän. och tack för äran att jag fick vara din.
2007-09-06

  Ronny Berk
en vacker tanke... en vacker text... ja...
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne