Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrån bara vilar lite


Blixtar skär i himlavalvet
så att paradiset skymtar

bakom flämtande andetag

stjärnor smälter
till skiraste leende

bländar månen
som måste blunda
bakom molnen 
som dansar
regndans på brinnande hud 

en skugga av evighetens ljus
av dödsrikets sal 
en tiondels sekund 


innan   


vilande längtan lämnas kvar




Fri vers av Catrin
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-03 21:45



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Älskar denna text, helt underbar!

som dansar
regndans på brinnande hud
2007-09-03

  devilsangel
bakom molnen
som dansar
regndans på brinnande hud

Fastnar särskilt för dessa rader men vilken härlig text!
2007-09-03

  Jan Linderoth
Glömde i åskvädret...klart bokmärke förstås
2007-09-03

  Jan Linderoth
Låter som en rejäl storm!!! Härligt.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin