Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsöde

Du vet att det kommer att sluta där
i leran
nergrävd under regn och jord

bara ett skal

 

Så varför inte spänna av lite?




Fri vers av frig
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-09-03 22:19



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Bra ,intressant och ganska vemodig!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig