Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår strävsamma väg genom det vi kallar liv


Ägodelning


Jag ville äga hela världen,
som världen ägde mig
Till delar blev allt annat,
själv blev jag en grej

Jag samlade i facken
allt jag kunde se,
allt som jag upplevde
och alla männ´skor me´

Och kroppen som jag ägde,
precis som alla andra,
fick mig snart att lida
när livets väg jag vandra´

Så tändes visdomsljuset
i mitten av mitt hjärta
som brände bort de gränser
som gett mig all min smärta

Och världen smälte bort
med allt jag trott, som var
Kvar var endast kärleken:
Det äkta det blir kvar




Fri vers av Mats VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-09-03 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP