Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

mina öron
är stängda som
ditt svar på min
fråga om
lågan än brinner
eller är det ännu en gång
försent

mina ögon
är svarta som
mitt svar
på din fråga om
det är mascaran
som rinner
eller bara en död romans
igen




Fri vers av Frida Linnea Elin
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-04-13 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Linnea Elin
Frida Linnea Elin