Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en speciell person, dina känslor var inget brott.


Skamlös

Zenila

jag undrar om du visste

att du begick

självmord

när du tog hans hand

Zenila

en tid ska komma

när kärlek inte längre

kan vara en skam











Fri vers av Frida Linnea Elin
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-05-23 15:56



Bookmark and Share


    Agnieszka
jag ryser. en berörande text. bra skrivet.
2005-05-25

  Susanna
Berörande text!
Jag önskar att jag slapp skämmas över mina känslor.
2005-05-23

  Jean-Michel Orblin
Vilken hemsk upplevelse!
har var med om liknande!
Går inte att förså!
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Frida Linnea Elin
Frida Linnea Elin