Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlhalsband.

små vita pärlor
med hål i
en tråd
med pärla på
blir pärlrader
som ringar på vattnet
växer de
en droppe träffar ytan
en pärla startar ny rad
blir ett halsband
blir något vackert
istället för ilska
bygger jag skönhet
för varje tår
ännu en pärla
ur ilskan kom tomheten
inget fanns kvar
jag har slutat vara arg
jag har börjat bygga
jag ska ge dig ett halsband
då kanske du
blir glad du med
i mörkret föds ett ljus
ur sorgen kommer lyckan
jag kan hjälpa dig att
ta på det
om du vill




Fri vers av Frida Linnea Elin
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-05-08 00:26



Bookmark and Share


    Agnieszka
väldigt vackert skrivet.
skapar underbara bilder med ditt språk.
2005-05-25

  Bella
Vackert! Fäller en tår,till mitt halsband.
2005-05-08

    zapatista
soft. Starkt
2005-05-08

  Lindah
Orden andas hopp, underbart!
2005-05-08

  Manal
en dikt som värmer inombords, jag skulle gärna vilja ah ett sådant halsband
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Frida Linnea Elin
Frida Linnea Elin