" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Kupa dina händer

När såren svider

i min själ

blås min älskade

blås

När kinden hettar

av skam

smek min älskade

smek

När tvivlet fladdrar

i mitt bröst

blås min älskade

blås



När kärlekens låga

brinner

kupa dina händer

andas in




Fri vers av Catrin
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-04 08:49



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Den här var väldigt fin.
2007-09-05

  issac.a.m
Så underbart...
2007-09-04

    Bodil Sandberg
Så underbart vackert poetat...älskar den!!!applåder applåder!!!!!
2007-09-04

  Jan Linderoth
Var tog mina ord vägen? Allt jag åstadkommer är djupa suckar! Så får det bli...suuuck!!
Så det blir ingen kommentar, men ett bokmärke givetvis.
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
Ljuvlig kärleksdikt, stor applåd!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin