Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett \"astma\" liknande anfall idag, och det här är ungefär det jag kände.


Får ingen luft

Det rusar i kroppen
Får ingen luft
Vad händer?
Alla ljud känns så nära
Men ändå så långt bort
Huvudet mellan knäna
Jag behöver luft!
Tunga andetag
Djupa
Djupare
Jag kvävs
Jag är yr
Och jag börjar gråta
Panik
Snälla låt mig andas!




Fri vers av Queen_of_me
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-09-04 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me