Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort fantasydikt på stundens ingivelse.


Månblommorna

Öster om Thelas Dir,
inte långt från passet
som leder till Onyxberget,
växer en blomma
som blommar vid midnatt
när fullmånen står
högt i skyn.

Ingen vet riktigt hur,
men just när månen
låter sina strålar spela
på blommornas kronblad
öppnar sig blomman.

Doften är magisk och svårfångad,
man förnimmer den bara
en kort sekund
men man kommer
alltid att minnas den.




Fri vers av Hellberg
Läst 578 gånger
Publicerad 2007-09-04 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg