Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte vara --> Beroende

Fan vad du är elak.
Här går jag omkring
och skiter totalt i skolan
bara för att du inte är där.
Du har varit hemma
i två hela dagar. Kommer
inte till skolan och hör
inte ens av dig till mig,
Vad är det för jävla sätt?
Fast..
Det är ju bra att jag slipper
vara ensam mer den här
veckan, utan dig.




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-02-29 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart