Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten --> Kämpar ändå

Jag är faktiskt
väldigt liten,
inte i åldern.
Men i själen.
Den har blivit
hotad av många
väldigt länge nu,
men den vägrar
sluta kämpa.




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 203 gånger
Publicerad 2004-02-29 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart