Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min älskade, som inte längre finns på vår jord.


KÄRLEKENS LOV

Du lärde mig allt om kärlekens rus
ack, hur kan jag väl glömma?
Du lärde mig älska i månskenets ljus
så liderligt, ömsint och mjukt

Du lärde mig att vi var gud och gudinna
som kommit till jorden ner
Du lärde mig att evig kärlek skall brinna
långt bortom tidens slut

Du lärde mig rida på vågskummets topp
långt in till morgontimma
Du lärde mig se vår framtid, vårt hopp
för att en dag försvinna




Fri vers av Yvonne
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 22:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag blir enormt rörd när jag läser dina kärlekfulla varma rader till den älskade!!!!Det är så otroligt fint!!!!!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne