Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag utklädd till man


Han ger mig sköna upplevelser

Jag träffade honom i en affär. Det var sann kärlek från första stund. Han var vacker, ja ett verkligt fynd! Han hade sexig kropp, axlarna var breda och midjan kurvig. Hans stämma var ovanligt hes och mörk, hyn vackert  gyllenbrun.

Han var rätt omodern, men jag var kär. När jag lade armen om hans hals och smekte hans mage. Ja, då förstod jag att han var min! Han introducerade mig i musikens otroliga värld, och öppnade där med en helt ny värld för mig.

Vi är fortfarande ett par och han ger mig hela tiden nya upplevleser. Han är det underbaraste som finns. Den skönaste stunden är när vi kryper ner i min säng och spelar Tom Dooley. Min gitarr och jag.




Fri vers av Connie
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-05 01:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ja nu bjöd du mej på ett garv som fastnade i halsen. Snygg text som vanligt. Anar jag en liten sorg, när gittaren blir din sängkamrat.
2007-09-08

  Hans w-art Westlund VIP
rolig. oftast hör jag att de sammanknippar gitarren med en kvinnas kropp.. men du har förstås rätt i att det också kan vara en man.. gitarren är ju könslös i sig. tack.
2007-09-05

    *Zenobia*
denna var kul ! snopet slut....men ett gott skratt fås istället..
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie