Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riverdance

Smattrande steg

ihållande som ett

trumsoloregn

i svensk juninatt

 

Armbågarna i sidorna

vässade som

en blyertspenna inför

tentamen


Uppställda på led

som en militärisk

aktion inför avrättandet

av kärleksfiguranter




Dansar hellre vals

 




Fri vers av Catrin
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 11:31



Bookmark and Share


  Vind
:)
Jag med! Skönt småelakt.
2007-09-05

  Jan Linderoth
Låter mindre militäriskt, att dansa vals, passar dej bättre.
Härlig bildsvit, dock.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin