Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nykärlek


Jag tycker om att se mig själv speglas i dina ögon

Jag tycker om att se mig själv speglas i dina ögon

Inte för att jag tycker om att se mig själv så mycket

Utan mer för att jag passar där

Precis som mitt huvud passar så bra,

i den där lilla gropen mellan din axel och ditt nyckelben




Fri vers av lo
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-09-05 14:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
en härligt nära dikt
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

lo
lo