Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag söker låter för klychigt

Helvette, nu gjorde jag det igen
Jag ligger och pratar medans jag sover
Och orden som blev över fick inte riktigt plats
Bland allt det jag ville säga

Kanske räckete det med

Eller räcker inte hela alfabetet till för att forma alla ord till känslor

nej


Det kanske är det enda jag vill säga
Och det kanske är det enda jag vill höra
Dig säga

För att få rätt, så jag slipper allt
För att få fel, så jag kan kanske hitta

Det jag söker låter för klychigt
Men du vet

Du vet inget, för jag har inte berättat något
Förrutom dumt fyllesnack som gick för långt

För du kan inte förstå vad du har gjort
Jag vill slå mig trött
slå mig trött
slå mig trött
på dig
För du kan inte förstå vad du har gjort

Sen vill jag krypa upp i dina sönderslagna armar
Och göra mig liten
försöka plåstra och laga

Hitta tryggeheten bland trasiga tankar
Hoppas att det kommer bli lättare
För att inte allt ska handla om dig

Jag vill behålla dig
Jag vill äga dig
Jag vill bara ha dig
Jag vill vara den som har rätt att såra dig

Varför kan jag inte bara

Det är ditt fel, du ville inte längre

Det är ditt fel du pratade för mycket

Det är ditt fel... du sa att jag var viktig
Precis som jag är
Det är ditt fel...du sa att jag var värdefull
Precis som jag är

Jag hatar att jag är precis som jag är
men du höll i mitt huvud
Du sa utan ord
\"även fast du inte, gör jag\"




Fri vers av lo
Läst 724 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lo
lo