Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som jag

När man är rätt bra på det där med att inte lyckas med det som samhället uppfostrat en till att bli, står man lite ensam och undrar om man verkligen
gjort sitt bästa
gjort det rätta
man står lite själv och ylar efter en annan
som tänker precis som du, som lever precis som du
i en kylskåpsvärld där allt är destilerat förutom känslorna och förnuftet som sprids som dåligt hembränt på värmlands landsbygd
Man kan bli blind viskar tolvåringarna och tar sin första törn
i en värld där dom alltid kommer vara ensamma och yla lite försiktigt
efter en annan som är precis som dom




Fri vers av lo
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lo
lo