Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn och festivalyra

En gyttjig öl, en doft av sommar
En packad resväska och äntligen vara på väg
Utan förväntningar på att solen ska titta fram
Får vi bygga ett regnskydd av våra kroppar och hålla värmen i takt till musiken
Att stå framför en scen
Och känna glädjen, kärleken och musiken
Pumpas genom våra kroppar
och läcka in i våra regnvåta hjärnor




Fri vers av lo
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-09-06 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lo
lo