Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastfrusen

Isen har erövrat havets vågor
Alla båtarnas ägare, har plockat upp sina ögonstenar på land
Men den lilla ekan utan namn ligger kvar
fastfrusen, bortglömd, lämnad

Inget kan den göra, bara ligga där
Och fundera

Över om den har gjort något fel




Övriga genrer av lillapoeten
Läst 641 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-06 15:42



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Nej, den lilla ekan undrade säkert, då den ju bara fick ligga där bortglömd: vilket fel har jag begått? Pres som, ofta, vi människor. En vaker bild av \"tankar\" från såväl båtar som människor.
Ömt och innerligt skrivet.
2007-11-29

    ingentingflicka
fint. texten ger mig funderingar på om du kanske såg en ensam eka som var bortglömd och sedan utvecklade denna text. så brukar nämligen jag göra. se något och sen utveckla en hel historia. har jag fel?
2007-10-10

  Sometimes_Always
Känslosamt och välformulerat.
2007-09-16

  ettjag
jag får med den känslan, och medlidande känner jag med för en eka! BRA!
2007-09-06

  Anna Nickolausson
får en känsla av övergivenhet
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel