Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutet på sommaren.........ångest eller?


Brittsommar eller vånda


Så hög
som luften

mani i det
jag gör

lyckan är
kommen!

vad ska jag
tro?

från alla svek
och brutna
löften

är ett minne
blott.....

som det vore vår
så växer min skäl
alldeles otroligt

i denna kyla
solen som hettar
till endast i ögonblick

och med din närhet
i förälskelsens yra
hänger jag knappast
med

Någon måste dra
ned mig från denna
hisnande känsla
av eurofi

eller är det så

att frukten av
sommarens sista

adjö

ger mig mer ångest!
än ruset av lyckan

jag nyss lyckats fånga.








Fri vers av Karin Rosberg
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 15:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
I tvivlets vånda...och ändå med sol i hjärtat..känns det här...frustrationens ord...och ändå:förnöjelse...längtan råder mot ro och lugn...och säkerligen infrias detta så småningom..hoppas jag...jättebra poetat i vilket fall!!!
2007-10-16

  Fredrik P. VIP
känner stor sympati
för dessa rader..tack!

fångades av stroferna:

\"i denna kyla
solen som hettar
till endast i ögonblick

och med din närhet
i förälskelsens yra
hänger jag knappast
med\"
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg