Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstsonat

Lövstormsregn


skyfall mot röd granit




gråkalla vy




Fri vers av AektaBlond
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 21:23



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Den här poesin är vacker. Det röda mot
det grå.
\"Lövstormsregn\"; mmm vad bra
det smakar.
Normalt är det vanskligt med dom
där lite längre orden, tenderar att
bli för tunga så att texten sas står
på näsan. Men inte här!

Jag älskar det koncentrerade
formatet. Det ger plats för
läsarens medskapande.

Tack fö raderna.
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond