Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller?

När jag viskar att jag saknar dig

är det för att intala mig själv




Fri vers av Elália
Läst 694 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-07 08:53



Bookmark and Share


  Agnes
Vilket proffs du är på kort, kärnfulla texter!!!
2008-02-12

    Ling
Skrämmande insikt? Känner igen i vilket fall. Men allt kan gå i vågor.
2007-09-09

  Rosen VIP
fångande rubrik, med kloka ord, i sin korthet.
2007-09-08

  Ulf Lagerholm
Det är kloka ord hörru.
2007-09-07

  AneLa
klockren .
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália