Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Jag letar efter helhet
Du ser felen

Jag beundrar fullkomlighet
Du ser skavankerna

Jag strävar mot ljuset
Du strävar efter mörkret

Jag ser ljuset
i skräcken i dina ögon

Så går vi alla
i vår längtan

till slut

hand i hand
mot en bättre värld




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna