Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten sak om en blomma - mest på kul!=)


Vår blomma

Din blomma

min blomma

Någons blomma

allas blomma

Denna blomma

annans blomma

Egen blomma

vår blomma




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-09-07 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg