Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen till livet

Vännen till livet är inte bara vän med livet.
Om du tror det – har du fel.

Vännen till livet är vän med allt du tänka
dig kan.
Människor,
Djur,
natur,
himlen,
stjärnorna,
solen,
månen.

Om någon är vännen till livet syns och
märks det.
Först hörs det på skrattet, leendet finns
alltid till hands.
Sedan syns det på ögonen som glittrar av
värme och kärlek till livet.

Vännen till livet är förlåtande.
Förlåtande mot alla dem som sårar,
som skadar.

Vännen till livet – där denne vän finns är;
allt solljus,
vänlighet,
klokhet och kärlek.

Man vet aldrig vem som är vännen till livet.
Du bara känner det när du möter någon.




Fri vers av wiria77
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77