Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla kvällsbris

Verkligheten finns i närheten –
andas tätt intill.
Kanske hon visar sig när alla
minst anar.
Månen tittar fram – blickar över
skog och dal.
I hans tysta lek gömmer sig anden
av livet.
Nära, nära var han i kväll,
så nära han aldrig förr varit.




Fri vers av wiria77
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-08 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77