Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

studentliv

Förtrollningskraft – åh förlorad i en värld
full av möjligheter.
Huvudet lutat över böckerna
som travar sig på skrivbordet.
Endast lampans sken – klockan
slår tolv.
Raderna suddiga blir, ögonen trötta.
Måste, måste läsa till tentan.
Måste, msåte skriva klar PM.
Måste, måste skriva klart uppsatsen.
Måste, måste förbereda grupparbetet.
Hjärnan går som på räls, vet vad den
göra skall.
Trött i natt, måste sova.
Är inte klar...måste, måste...




Fri vers av wiria77
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77