Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What the heck!

Det är farligt att
drömma

Drömmar kan
krasas sönder
som vackert
porslin
kastat
mot en vägg
av tegel

förvandlas
till en finsmulig
livlös massa

Men....

What the heck!

Jag fortsätter ändå
drömma om en

Veranda som vetter
mot solen
dekorerad med
en rymlig trivsam
hänggunga och
utsikt över havet

Ateljé med kärleksfullt
kaos och färger i
alla de färger

Trädgård med rymliga
kryp in för sommarens
uterum

Sal med högt i tak
snickrad med hyllor
som växer sig höga
av älskade böcker
längs väggarna

Hund med vädjande
ögon och len
mjuk päls

Lekfulla kattungar
som trasslat sig
in i gardinerna

Barnröster som
fyller rummens
kubik

Jag drömmer om
ett liv med dig

Med mig och dig
som huvudpersoner
i ett kärleksfullt
kaos av ungar och djur
och
renoveringsobjekt

Det är farligt att drömma
jag vet

Men nu när jag väl har
börjat kan jag inte
sluta

för det är så trevligt
att drömma om en
framtid med dig

......................................





Fri vers av Krissie
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-09-08 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie