Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En trött själs rop


Att börja om från början


Återigen finner jag mig själv stående i startblocket

Så många gånger jag startat med kraft och energi
I början, innan mjölksyran plågar mina muskler, känns allt lätt
På mittsträckan ångar jag på och det börjar värka lite
Kroppen börjar svika men viljan tar mig längre

Dit men inte längre har jag tagit mig gång på gång
Innan upploppet blir jag diskvalificerad

Under loppens gång slits mina muskler ned
De blir svagare och svagare för varje gång
Snart orkar jag inte mycket mera

Jag behöver inte vinna
Jag vill bara ta mig över mållinjen




Övriga genrer av Flöde
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 09:44



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Jag ska heja på dig tills du kommer över den :)
2007-09-19

    Gullefnufs
jag vet att du når dit, kanske gör vi alla det, oftare än vi egentligen själva lägger märke till. varför är det lättare att se sina egna nederlag istället för vinsterna?
2007-09-16

    Brell
Det samma önskar jag - att få passera mållinjen. Keep on running girl.
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde